Sambata de la ora 18, 80 REMEMBER la RRM Student FM

Va invit la o calatorie in timp, mai precis in deceniul 8 al secolului trecut. De ce anii 80? Pentru ca putinor decenii din istoria recenta a Omenirii le-a fost dat sa fie atat de pline. Muzica exceptionala, descoperiri miraculoase, cuceriri ale tehnicii si asa mai departe. Toate intamplarile anilor 80 ce au marcat intr-un fel sau altul istoria lumii vor fi aduse in discutie in aceasta emisiune, editie de editie, numai pe 103 cu 4 FM. Si evident, pe blog!

luni, 31 august 2009

Moonwalker

Moonwalker este filmul lui Michael Jackson, lansat in anul 1988. Filmul este de fapt o colectie cu mici filmulete despre artist. Numele a fost ales dupa tehnica de dans numita moonwalk, una dintre miscarile de marca comerciala ale sale. Lansarea filmului trebuia sa coincida cu albumul Bad din 1987. Dar Mooonwalker nu a putut fi lansat pana pe 10 ianuarie 1989.



In film apare si filmuletul intitulat Speed Demon, in care Michael, in incercarea de a scapa de fani se deghizeaza intr-un iepure. In momentul in care fanii ii pierd urma, se dezbraca, iar costumul prinde viata si il provoaca la dans. La sfarsit, un politist ii spune ca aceea este o zona „ NO Moonwalking”. Politistul ii cere in mod sarcastic un autograf pe tichetul de amenda. Michael Jackson a scris aceasta piesa pentru ca a primit o amenda din cauza careia a intarziat la filmari. In piesa Jackson descrie ceea ce a simtit despre acea amenda. Filmul Moonwalker a primit un disc de Aur in Canada si 8 de Platina in Statele Unite ale Americii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu