Sambata de la ora 18, 80 REMEMBER la RRM Student FM

Va invit la o calatorie in timp, mai precis in deceniul 8 al secolului trecut. De ce anii 80? Pentru ca putinor decenii din istoria recenta a Omenirii le-a fost dat sa fie atat de pline. Muzica exceptionala, descoperiri miraculoase, cuceriri ale tehnicii si asa mai departe. Toate intamplarile anilor 80 ce au marcat intr-un fel sau altul istoria lumii vor fi aduse in discutie in aceasta emisiune, editie de editie, numai pe 103 cu 4 FM. Si evident, pe blog!

duminică, 7 iunie 2009

Faith

In editia de astazi, la Original Cover il avem pe George Michael cu a lui “Faith”. Cum noi alegem cele mai bune piese ale anilor ’80, va spunem ca “Faith” a fost cel mai bun vandut single din America in anul 1988. Piesa a ajuns no. 1 in U.S. Billboard Hot 100 singles chart si numarul 2 in UK Singles Chart. Deasemenea a mai ocupat prima pozitie in Australian ARIA Singles Chart, Dutch Top 40, Italian Singles Chart si New Zeeland Singles Chart. “Faith” a stationat in Top 10 timp de 9 saptamani, in Top 20, 11 saptamani si in Top 40 nu mai putin de 15 saptamani.







1997: Limp Bizkit lanseaza un cover al piesei “Faith”. Cover-ul este folosit in promo-ul pentru filmul din 2008, Religulous. Un lucru e sigur: ca acest cover este la fel de bun ca si originalul si are acelasi succes la public.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu