Sambata de la ora 18, 80 REMEMBER la RRM Student FM

Va invit la o calatorie in timp, mai precis in deceniul 8 al secolului trecut. De ce anii 80? Pentru ca putinor decenii din istoria recenta a Omenirii le-a fost dat sa fie atat de pline. Muzica exceptionala, descoperiri miraculoase, cuceriri ale tehnicii si asa mai departe. Toate intamplarile anilor 80 ce au marcat intr-un fel sau altul istoria lumii vor fi aduse in discutie in aceasta emisiune, editie de editie, numai pe 103 cu 4 FM. Si evident, pe blog!

duminică, 20 septembrie 2009

Bon Jovi - Atunci si acum!

Proba de mare virtuozitate in edita asta de arc peste timp, si cum altfel cand cel despre care vom vorbi, ma rog, liderul si solistul trupei despre care vom vorbi este poli-valent si poli calficat. John Francis Bongiovi Jr., cunoscut sub numele de scena Jon Bon Jovi, este actor, cantaret, chitarist si compozitor american, lider si vocalist al formatiei Bon Jovi. In 1983, Bon Jovi lanseaza "Runaway”, piesa ce avea sa intre pe locul 39 in Billboard Hot 100 la inceputul anului 1984. A devenit primul single de Top 40 in Statele Unite al trupei. Runaway este una din putinele piese al formatiei Bon Jovi care inca mai este interpretata live.



Anul 2005 aduce pe piata muzicala un nou single scris de Jon Bon Jovi: Who Says You Can't Go Home. La scurt timp, piesa ajunge pe locul 23 in Billboard Hot 100. In Marea Britanie se pozitioneaza pe 5 in UK Singles Chart. In 2006 apare o alta versiune a piesei interpretata de Jennifer Nettles, versiune ce ajunge no.1 in U.S. Billboard Hot Country Songs si pe locul 3 in topurile canadiene. Dar cum rubrica noastra se refera la Jon Bon Jovi, ne intoarcem la varianta originala a piesei Who Says You Can't Go Home.

2 comentarii: