Sambata de la ora 18, 80 REMEMBER la RRM Student FM

Va invit la o calatorie in timp, mai precis in deceniul 8 al secolului trecut. De ce anii 80? Pentru ca putinor decenii din istoria recenta a Omenirii le-a fost dat sa fie atat de pline. Muzica exceptionala, descoperiri miraculoase, cuceriri ale tehnicii si asa mai departe. Toate intamplarile anilor 80 ce au marcat intr-un fel sau altul istoria lumii vor fi aduse in discutie in aceasta emisiune, editie de editie, numai pe 103 cu 4 FM. Si evident, pe blog!

luni, 7 septembrie 2009

Against All Odds (Take a Look at Me Now)

Nimic nu poate fi comparat cu doi mari artisti si o piesa inconfundabila. Piesa este "Against All Odds (Take a Look at Me Now)". Primul artist: Phil Collins, autorul de drept al single-ului. Cel de al doilea artist il lasam pentru cover, in caz ca nu stiti despre cine este vorba. Revenind la "Against All Odds”, aceasta a fost tema fimlui cu acelasi nume, aparut in 1984 si a fost auzita pentru prima data pe soundtrack-ul acestuia. Este o balada in care protagonistul isi implora Fostul/foasta iubit/a sa il privesca acum, stiind ca orice impacare este impotriva tuturor regulilor dar merita incercat. Cat despre topuri va pot spune ca a intrat pe 9 in German Singles Chart, 3 in US Billboard Hot Adult Contemporary Chart si 2 in UK Singles Chart. No.1 a fost in Canadian Singles Chart, US Billboard Hot Mainstream Rock Tracks si nu in ultmul rand in U.S. Billboard Hot 100.



Cel de al doilea artist este Mariah Carey, cea care a facut cover dupa Hit-ul lui Collins. In anul 2000, odata cu lansarea albumul „Rainbow”, apare si single-ul „Against All Odds”. Acesta a avut un succes moderat, spre deosebire de originalul sau. Totusi a ajuns in Top 20 in diferite tari. Cea mai inalta pozitie pe care a reusit sa o ocupe a fost 2, in Norvegia. Belgian Flandres Singles Chart i-a acordat pozitia 26, Belgian Wallonia Singles Chart 15, Canadian Singles Chart 22, Dutch Singles Chart si Swiss Singles Chart 20, iar French Singles Chart 18. Poate nu a fost un adevarat hit precum predecesoarea sa, dar piesa nu si-a pierdut din savoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu