Sambata de la ora 18, 80 REMEMBER la RRM Student FM

Va invit la o calatorie in timp, mai precis in deceniul 8 al secolului trecut. De ce anii 80? Pentru ca putinor decenii din istoria recenta a Omenirii le-a fost dat sa fie atat de pline. Muzica exceptionala, descoperiri miraculoase, cuceriri ale tehnicii si asa mai departe. Toate intamplarile anilor 80 ce au marcat intr-un fel sau altul istoria lumii vor fi aduse in discutie in aceasta emisiune, editie de editie, numai pe 103 cu 4 FM. Si evident, pe blog!

marți, 7 iulie 2009

Poison

Original Cover-ul de astazi aduce putina otrava. Insa una pe care o recomandam oricand, oricat, oriunde. Alice Cooper a lansat piesa in 1989, fiind unul din cele mai mari single-uri ale Statelor Unite. In tara natala, Poison, s-a clasat rapid pe locul 7 in US Singles Chart, iar in Marea Britanie a fost chiar mai bine primita ocupand locul 2 in UK Singles Chart. Versurile descriu dragostea naratorului pentru o femeie fatala. S-au facut speculatii cum ca femeia s-ar putea sa nu fie otrava care ii curge prin vene, ci de fapt ar face o referire la alcoolismul lui Alice din decada trecuta, cel putin asa zice Wikipedia. Din acest an, mai exact din luna mai, piesa este folosita pentru un joc video.



Cover-ul este de aceasta data al celor de la Groove Coverage si a fost lansat in anul 2006. Si pentru ca baietilor le-a placut foarte mult si n-au putut sa se decida, au readus piesa in atentia fanilor sub diferite forme: radio version, Rock The Radio Mix, Club Mix Short, Tune Up! Remix si multe altele. Cat despre topuri, pot sa va spun ca a ocupat locul 36 in Europe Singles Chart, 29 in Spanish Singles Chart si 7 in U.S. Billboard Hot 100 si Germany Singles Chart. S-a pozitionat pe 3 in Australian Singles Chart, Austria Singles Chart si Norwegian chart. Cel mai bun loc pe care a reusit sa il “prinda” a fost 2 in Ireland Singles Chart dar si in UK Singles Chart. Dupa topuri am putea spune ca acest cover bate originalul, dar nu ne putem forma o parere decat ascultandu-l.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu