Sambata de la ora 18, 80 REMEMBER la RRM Student FM

Va invit la o calatorie in timp, mai precis in deceniul 8 al secolului trecut. De ce anii 80? Pentru ca putinor decenii din istoria recenta a Omenirii le-a fost dat sa fie atat de pline. Muzica exceptionala, descoperiri miraculoase, cuceriri ale tehnicii si asa mai departe. Toate intamplarile anilor 80 ce au marcat intr-un fel sau altul istoria lumii vor fi aduse in discutie in aceasta emisiune, editie de editie, numai pe 103 cu 4 FM. Si evident, pe blog!

luni, 20 iulie 2009

Billy Idol - Atunci si acum!

William Michael Albert Broad este cel care se va face auzit, si evident, ascultat in aceasta editie a emisiunii la Arc Peste Timp. Cu siguranta multi se intreaba cine este omul, de ce vorbim despre el si chiar de ce ne apucam sa elogiem o persoana al carei nume nu ne suna deloc cunoscut. Asta este pentru ca nu v-am spus numele de scena. Iar acesta este ...Billy Idol, cel care si-a inceput cariera muzicala ca membru al unei trupe relativ obscure, asa ca adevaratul succes l-a cunoscut atunci cand s-a desprins de aceasta si a inceput o cariera solo. Pentru a-l cunoaste mai bine pe Billy Idol trebuie sa stim cate ceva despre ceea ce il reprezinta si anume, muzica sa. Prima piesa pe care o scoatem la inaintare este "Eyes Without a Face", piesa ce a fost lansata in anul 1984. Din nefericire nu a fost un no.1, cea mai inalta pozitie pe care a reusit sa o atinga fiind totusi 4 in U.S. Billboard Hot 100. A mai ocupat diferite locuri in topuri precum German Singles Chart, Italian Singles Chart sau U.S. Billboard Mainstream Rocks Tracks.



Desi Billy Idol nu mai este la fel de tanar ca prin anii 80, atunci cand a lansat piesa de care deja am vorbit, muzica lui este mai plina de viata si mai energica ca niciodata. Acest fapt este demonstrat de ultima piesa lansata in anul 2008: New Future Weapon. Albumul de pe care face parte reuneste cele mai mari hit-uri ale cantaretului, dar aduce si o inovatie. New Future Weapon. Aceasta piesa este dovada de care aveam nevoie pentru a demonstra ca muzica adevarata nu moare niciodata. Ca asa stau lucrurile, o demonstreaza si faptul ca piesa ce urmeaza a stat destul de mult pe cea mai inalta pozitie a topului 30 RRM Student FM si chiar inca se gaseste in top.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu