Sambata de la ora 18, 80 REMEMBER la RRM Student FM

Va invit la o calatorie in timp, mai precis in deceniul 8 al secolului trecut. De ce anii 80? Pentru ca putinor decenii din istoria recenta a Omenirii le-a fost dat sa fie atat de pline. Muzica exceptionala, descoperiri miraculoase, cuceriri ale tehnicii si asa mai departe. Toate intamplarile anilor 80 ce au marcat intr-un fel sau altul istoria lumii vor fi aduse in discutie in aceasta emisiune, editie de editie, numai pe 103 cu 4 FM. Si evident, pe blog!

luni, 20 iulie 2009

Ella elle l'a

Editia de astazi de original cover doreste sa aduca in prezent din anul 1987, o piesa al carei ritm inca ne imbie sa il fredonam. France Gall a lansat pe data de 24 august Ella, elle l’a. Imediat dupa lansare, a devenit hit in intreaga Europa. Aceasta piesa a fost scrisa ca un tribut adus Ellei Fitzgerald. Ella, elle l’a s-a clasat pe locul 4 in Swedish Singles Chart si pe 2 in French Singles Chart. No.1 a fost in Austrian Singles Chart si German Singles Chart. Vanzarile de peste 150 mii de copii din Germania i-au adus Discul de Aur. In Franta a primit Discul de Argint pentru vanzarea a peste 200 mii copii. Sa recapitulam…avem o mare cantareata si una dintre cele mai bune piese ale anilor 80.



De aceasta data nici coverul nu se lasa mai prejos. Din contra, a depasit cu mult asteptarile artistei Kate Ryan. Ella, elle l’a este cel de al treilea single de pe albumul Free, lansat in anul 2008. Reactia topurilor nu s-a lasat asteptata. Rapid a ajuns no.1 in Spain Digital Songs si Spain Singles Chart. A ocupat locul 2 inSwedish Singles Chart si Dutdh Top 40. In U.S. Billboard European Hot 100 s-a pozitionat pe 27. Pe scurt, a intrat in cele mai cunoscute topuri din intreaga Europa si Canada. Acum e randul sa intre in cercul select al pieselor ce n-au legatura cu anii 80 dar care se integreaza perfect in 80 Remember. Kate Ryan si Ella elle l’a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu